“In het begin vond ik het niet zo opschieten en vond ik Floris niet “streng” genoeg. Door de coaching ging ik inzien dat ik zelf verantwoordelijk ben en kon ik de knop omzetten. Heel blij mee.”

Anneke (69)

“De werkwijze van Floris is direcht toepasbaar in het dagelijks leven waardoor je snel tot inkeer komt en jezelf weer op de rit kan krijgen. “

Jurgen

Een coach gesprek met Floris kan ik iedereen aan bevelen. Je hoeft geen probleem of last ergens van te hebben om in gesprek te gaan. Het is goed te beseffen waar je mee bezig bent en waarom. Hoe je je tijd op dit moment indeelt en de keuze die daar achter zit. Dan worden je ogen geopend en besef je waarom je bepaalde keuzes maakt.  Kortom ga in gesprek, het werkt echt verhelderend”.

Simone (43)

“Het gaat een stuk beter met mijn energie sinds de coaching. Als verbeterpunt zou Floris nog wat meer best-practices mogen delen. De vragen naar acties en concrete stappen vond ik heel nuttig, die zorgden ervoor dat ik het echt ging doen”

Maarten (30)

“Floris heeft mij echt goed geholpen met inzichten, awareness en acties om mijn leefstijl permanent te veranderen. Ik merk dat ik nu veel fitter en lichter door het leven ga en ben de tips en adviezen ook gaan toepassen in mijn gezin. In 6 weken tijd ben ik ook nog eens 5 kilo afgevallen op een gezonde manier. Ik raad Floris van harte aan aan iedereen die een betere leefstijl wenst!”

Gernant (45)

De coaching heeft me geholpen bewust te worden van mijn ongezonde leefstijl, om minder streng voor mezelf te zijn en actief te veranderen.

Het gaat een stuk beter, ik sport 1x per week, werk minder en heb minder stress.

Anne (39)